• Tweewielercentrum
    Meesters

    Dé fietsspecialist van StaphorstContact
  • Tweewielercentrum
    Meesters

    Dé fietsspecialist van StaphorstOver ons
  • Tweewielercentrum
    Meesters

    Dé fietsspecialist van StaphorstCollectie
  • 1
  • 2
  • 3

Contact

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Cortina E-bikes
Cortina Metropole
Cortina Originals
Cortina Utility

Cortina E-bikes

Cortina heeft een uitgebreide collectie e-bikes. Zo zijn er stevige en hippe e-bikes die ideaal zijn voor dagelijks gebruik en het vervoeren van bagage en kids. Elk seizoen verkrijgbaar in nieuwe sprankelende kleuren en designs, volgens de laatste trends. U ziet aan de meeste modellen bijna niet dat het e-bikes zijn omdat de accudrager dezelfde kleur als de rest van het frame heeft en alle kabels netjes zijn weggewerkt. Ook is er de E-Wave in het assortiment, deze is snel en slim. Perfect om te gebruiken in de stad, maar ook als u langere afstanden wil afleggen. Deze e-bike heeft een fraai vormgegeven frame en een lagere instap voor extra comfort.

Cortina Metropole

Metropole-fietsen zijn eigenzinnig en supersnel. Gemaakt voor gebruik in de stad en uitgerust met handige snufjes zoals geïntegreerde verlichting, beltdrive en USB-stuurpen om tijdens het fietsen een smartphone op te laden.

Cortina Originals

De Originals zijn klassieke fietsen met de techniek van nu. Denk aan onderhoudsarme versnellings- en remsystemen, transfers onder de blanke lak, comfortabele gelzadels, led-verlichting op batterij of naafdynamo, aluminium en roestvrijstalen onderdelen. Een verfijnde smaak met een retro karakter.

Cortina Utility

De collectie waarin Cortina’s transportfietsen ondergebracht zijn. Hippe stadsfietsen voor het vervoer van bagage en kinderen. Robuust en gemaakt voor intensief en dagelijks gebruik. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de Roots moederfietsen en U4 Mini’s zijn in deze lijn ondergebracht.