• Tweewielercentrum
  Meesters

  Dé fietsspecialist van StaphorstContact
 • Tweewielercentrum
  Meesters

  Dé fietsspecialist van StaphorstOver ons
 • Tweewielercentrum
  Meesters

  Dé fietsspecialist van StaphorstCollectie
 • 1
 • 2
 • 3

Azor

Bij Azor kunt u zelf uw fiets samen stellen. U betaalt dus niet voor onnodige extra’s en uw fiets is uniek en wordt speciaal voor u gemaakt. Elke Azor is voorzien van een keihard drielagen poederlak systeem met een zinkhoudende grondlaag. Alle frames zijn uitgerust met oversized buizen. Hierdoor wordt de fiets sterker, maar bijna niet zwaarder. Een Azor rijdt hierdoor stabiel. Alle onderdelemn worden uitvoerig getest op slijtage, beruk en corrosie. Alleen het beste is goed genoeg voor een Azor fiets. Het systeem waarmee u zelf uw fiets kunt samenstellen, is het A la Carte model. U kunt de brochure bij ons krijgen om u hierin eens te verdiepen.

Azor heeft ook een aantal fietsen samengesteld voor specifieke doelen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de (vouw)tandem, de tweelingfiets en de (extra) lage instap.

Staphorster Elektrische Fiets

Staphorster Elektrische Fiets

Azor is voor ons de leverancier van de Staphorster elektrische fiets. Wij leveren het spatbord met de gaatjes en de gehaakte jasbeschermer aan, Azor maakt de fiets zoals Staphorst het gewend is maar dan elektrisch. Wij waren de eerste die u dit konden bieden en wij zijn trots dat we door onze samenwerking met Azor een overbekende fiets, elektrisch en van goede kwaliteit kunnen leveren!