• Tweewielercentrum
  Meesters

  Dé fietsspecialist van StaphorstContact
 • Tweewielercentrum
  Meesters

  Dé fietsspecialist van StaphorstOver ons
 • Tweewielercentrum
  Meesters

  Dé fietsspecialist van StaphorstCollectie
 • 1
 • 2
 • 3

Tweewielercentrum Meesters is een familiebedrijf waarin op dit moment de derde generatie ‘Meesters’ werkzaam is. Klantvriendelijk en klantgericht zijn kenmerken die worden gewaarborgd door bekende gezichten en een gezellige werkplaats. Tijd voor de klant en service tot buiten de werkplaats.

Elke levering begint bij een persoonlijk advies. Welke fiets past het beste bij uw houding, behoefte en wensen? Wilt u er een onderhoudsplan bij? Wij komen met het beste voorstel.

Tweewielercentrum Meesters is dealer van bekende merken als Cortina, Azor, Ecomo en premium dealer van Koninklijke Gazelle. Premiumdealer van Gazelle betekent dat naast de Gazelle collectie een premium collectie staat van de Gazelle Ultimate. Handbuild in Holland, een kwaliteitsfiets, perfect afgewerkt en een technisch hoogstandje.

Dit alles onderstreept nog eens dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat voor een eerlijke prijs.

In 1936 heeft Jan Meesters, rijwielhandelaar te Staphorst, de fietsenzaak gekocht van de heer Christof Soetenhorst. Het was een houten schuur aan de Oude Rijksweg. Hier ging zijn broer Jacob Meesters als zetbaas in werken. Toen na de oorlog bleek dat Jan Meesters de wegvoering door de Duitse bezetters niet had overleefd, nam in 1945 Jacob de zaak over en is voor zichzelf verder gegaan.

Uiteindelijk verhuisde Jacob (in de volksmond Jouk) de zaak naar Oude Rijksweg 8. In december 1957 is de zaak door brand verwoest maar in 1958 weer opgebouwd. Samen met zijn zoon Jan werkte hij hier tot 1985. Toen heeft Jan Meesters de zaak overgenomen en is met de zaak verhuisd naar de overkant, Oude Rijksweg 9. Het adres waar de fietsenzaak zich nu nog steeds bevind.

Rond 2012 heeft Jan de fietsenzaak doorgeven aan zijn dochter en schoonzoon, Aaltje en Albert Hulst. Eind 2013 en begin 2014 is de fietsenzaak verbouwd en op 28 maart 2014 fietste Jan Meesters met een traditionele, Staphorster fiets het lint voor de deur doormidden zodat de vernieuwde zaak geopend was. De naam J. Meesters is toen veranderd in Tweewielercentrum Meesters.