• Tweewielercentrum
    Meesters

    Dé fietsspecialist van StaphorstContact
  • Tweewielercentrum
    Meesters

    Dé fietsspecialist van StaphorstOver ons
  • Tweewielercentrum
    Meesters

    Dé fietsspecialist van StaphorstCollectie
  • 1
  • 2
  • 3

Contact

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Elektrische fietsen
Kinderfietsen
Lifestyle fietsen
Stadsfietsen
Trekking fietsen

Elektrische fietsen

De elektrische fiets, of e-bike, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. U ziet ze in alle vormen, kleuren en maten voorbij komen. Gazelle biedt een breed assortiment elektrische fietsen, u kiest eenvoudig de beste elektrische fiets voor uw situatie. Wilt u weten waar u op moet en kan letten bij de aanschaf van een fiets? Kom langs in onze winkel en laat u informeren.

Meer van Gazelle:
Gazelle elektrische fietsen

Kinderfietsen

De stoere en hippe kinderfietsen van Gazelle kunnen tegen een stootje door het robuuste stalen frame en de roestvrijstalen velgen. Deze stijlvolle jongens- en meidenfietsen van Gazelle zijn onderhoudsarm, hebben krasbestendige lak en zijn uit te breiden met extra’s als een achterdrager.

Meer van Gazelle:
Gazelle kinderfietsen

Lifestyle fietsen

Verplaats je snel en makkelijk door de stad met de Gazelle lifestyle fietsen. Dankzij de stoere, brede banden en het robuuste frame, cruiset u in stijl door de stad. De transportfietsen zijn comfortabel, robuust en onderhoudsarm en uit te breiden met voor- en achterdragers in verschillende kleuren. Met deze lifestyle fietsen kunt u gezien worden!

Liever een klassiekere fiets? Kies dan voor een robuuste, Gazelle omafiets.

Meer van Gazelle:
Gazelle Lifestyle fietsen

Stadsfietsen

Een fietstocht in de omgeving, naar het werk of voor de dagelijkse boodschappen; met de stadsfietsen van Gazelle geniet u van elke dagelijkse rit! Voor iedere fietser een passende fiets. Van lichte stadsfiets tot bakfiets, van moederfiets tot allround stadsfiets.

Meer van Gazelle:
Gazelle stadsfietsen

Trekking fietsen

Op zoek naar de ideale sportieve metgezel tijdens lange toertochten? Het lichte gewicht, de vele versnellingen en slimme innovaties maken de trekkingfietsen van Gazelle tot sportieve kilometervreters. Voor dagelijks gebruik of een verre fietsvakantie. Dankzij verstelbare onderdelen als het stuur en zadel, past u eenvoudig uw fietscomfort aan. Geen afstand is te ver!

Ga voor de Sportive Trekking met hoogwaardige onderdelen, strakke vormgegeven aluminium frame en carbon voorvork. Trekkingfietsen garanderen sportief fietsgedrag en door de lage, ruime instap stapt u makkelijk op en af. Door het lage gewist zijn zij bij uitstek geschikt om makkelijk vervoerd te worden.

Meer van Gazelle:
Gazelle trekking fietsen