• Tweewielercentrum
  Meesters

  Dé fietsspecialist van Staphorst

  Contact
 • Tweewielercentrum
  Meesters

  Dé fietsspecialist van Staphorst

  Over ons
 • Tweewielercentrum
  Meesters

  Dé fietsspecialist van Staphorst

  Collectie
 • 1
 • 2
 • 3

Contact

Contact

Wil je meer weten over een merk? Interesse in een fiets? Een vraag over reparatie? Tips voor een verbetering? Neem vrijblijvend contact met ons op om vragen en opmerkingen met ons te delen. Wij proberen u zo snel mogelijk een reactie te geven. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons langs te komen!


captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Elektrische Gazelle Ultimate
Gazelle Ultimate sportive trekking
Gazelle Ultimate stadsfiets

Elektrische Gazelle Ultimate

Een elektrische Gazelle Ultimate geeft u een natuurlijke rijervaring door de toepassing van verschillende sensoren. De sensoren zorgen ervoor dat de motor van de fiets continu van informatie wordt voorzien. De snelheids-, rotatie- en trapkrachtsensor zorgen er zo voor dat u steeds optimale trapkrachtondersteuning krijg om moeiteloos te fietsen.

Gazelle Ultimate sportive trekking

In de Gazelle Ultimate sportive trekking modellen zijn sportiviteit en innovatie op een perfecte manier samengebracht. Zo heeft de nieuwe Ultimate S8 geen ketting meer, maar is als eerste Gazelle voorzien van een beltdrive. Het fietsen met een beltdrive is ultiem: licht, schoon, direct en onderhoudsvrij. Door toepassingen als deze is het nog aantrekkelijker om lange tochten te maken en urenlang te blijven fietsen. Met het lichtgewicht carbon of aluminium frame geniet u van een perfecte rijervaring en sportieve zithouding. De carbon voorvork zorgt bovendien voor een laag gewicht en direct stuurgedrag. Waar u ook heen gaat, met de geïntegreerde Magura remmen of hoogwaardige Shimano schijfremmen laat de remkracht zich altijd perfect doseren. Op deze lichtgewicht fietsen kunt u zich onvermoeid uitleven en uw hoofd helemaal leegmaken.

Gazelle Ultimate stadsfiets

Met de comfortabele Gazelle Ultimate stadsfietsen geniet u maximaal van elke rit. Of u nu naar uw werk fietst of een tocht buiten de stad maakt, u zit altijd goed dankzij het hoogwaardige, lichtgewicht aluminium frame. Bovendien kunt u uw fiets zorgeloos stallen dankzij het stevige veiligheidsslot. De toepassing van een naafdynamo en gesloten kettingkast beperken het onderhoud van deze allrounders tot een minimum.