• Tweewielercentrum
  Meesters

  Dé fietsspecialist van Staphorst

  Contact
 • Tweewielercentrum
  Meesters

  Dé fietsspecialist van Staphorst

  Over ons
 • Tweewielercentrum
  Meesters

  Dé fietsspecialist van Staphorst

  Collectie
 • 1
 • 2
 • 3

Gazelle Ultimate

Gazelle Ultimate is het beste dat Gazelle u te bieden heeft. Het hoogwaardige assortiment koppelt sportiviteit en snelheid aan superieur comfort dankzij de lichtgewicht high end carbon of aluminium frames. Samenwerkingen met Shimano, Bosch, Magura, Curana en Continental zorgen ervaar dat vele onderdelen perfect in de fiets zijn geïntegreerd. Het gebruik van hoogwaardige onderdelen beperkt het onderhoud aan deze fietsen tot een minimum.
Daar waar Gazelle stopt, begint Gazelle Ultimate. Een kwaliteitsfiets voor de liefhebber die houdt van een fiets met perfectie. Licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit.
Er is een Gazelle Ultimate voor elk type gebruik. Kies een elektrische Gazelle Ultimate, Ultimate sportive trekking of Ultimate stadsfiets.

Elektrische Gazelle Ultimate
Gazelle Ultimate sportive trekking
Gazelle Ultimate stadsfiets

Elektrische Gazelle Ultimate

Een elektrische Gazelle Ultimate geeft u een natuurlijke rijervaring door de toepassing van verschillende sensoren. De sensoren zorgen ervoor dat de motor van de fiets continu van informatie wordt voorzien. De snelheids-, rotatie- en trapkrachtsensor zorgen er zo voor dat u steeds optimale trapkrachtondersteuning krijg om moeiteloos te fietsen.

Gazelle Ultimate sportive trekking

In de Gazelle Ultimate sportive trekking modellen zijn sportiviteit en innovatie op een perfecte manier samengebracht. Zo heeft de nieuwe Ultimate S8 geen ketting meer, maar is als eerste Gazelle voorzien van een beltdrive. Het fietsen met een beltdrive is ultiem: licht, schoon, direct en onderhoudsvrij. Door toepassingen als deze is het nog aantrekkelijker om lange tochten te maken en urenlang te blijven fietsen. Met het lichtgewicht carbon of aluminium frame geniet u van een perfecte rijervaring en sportieve zithouding. De carbon voorvork zorgt bovendien voor een laag gewicht en direct stuurgedrag. Waar u ook heen gaat, met de geïntegreerde Magura remmen of hoogwaardige Shimano schijfremmen laat de remkracht zich altijd perfect doseren. Op deze lichtgewicht fietsen kunt u zich onvermoeid uitleven en uw hoofd helemaal leegmaken.

Gazelle Ultimate stadsfiets

Met de comfortabele Gazelle Ultimate stadsfietsen geniet u maximaal van elke rit. Of u nu naar uw werk fietst of een tocht buiten de stad maakt, u zit altijd goed dankzij het hoogwaardige, lichtgewicht aluminium frame. Bovendien kunt u uw fiets zorgeloos stallen dankzij het stevige veiligheidsslot. De toepassing van een naafdynamo en gesloten kettingkast beperken het onderhoud van deze allrounders tot een minimum.