www.gazelle.nl

Tweewielercentrum Meesters is premiumdealer van Gazelle. Dit betekent dat er exclusieve fietsen geleverd kunnen worden. Hiervan is Tweewielercentrum Meesters de enige in de regio.

Het mooie van een Gazelle elektrische fiets is dat u niet ziet dat het een elektrische fiets is. De accu is namelijk subtiel onder de bagagedrager geplaatst en de compacte elektrische aandrijving is in de voornaaf verwerkt.
De innovatieve elektrische fietsen van Gazelle geven u precies het extra zetje dat u nodig heeft. Bij Gazelle vindt u zeker wat u zoekt, of u nu op zoek bent naar:
* Optimaal rendement tijdens tochten door een vlak landschap óf;
* Een extra krachtige motor nodig heeft voor heuvelachtig terrein.

Naar school, naar het werk of een fietstocht in de omgeving; met de allround fietsen van Gazelle geniet u van elke dagelijkse rit!
Lekker veel fiets voor je geld!
Lichtlopend, comfortabel en uitgerust met alles wat je van een degelijke fiets mag verwachten. Onbezorgd en onderhoudsvriendelijk. Uiteraard in de kwaliteit die je van een Gazelle mag verwachten.

Op zoek naar een lichte, makkelijk te vervoeren toerfiets die thuis is op elk terrein? Een soepele kilometervreter voor sportieve tochten, het dagelijkse woon- werkverkeer of verre fietsvakanties? Kies dan voor een comfortabele Gazelle toerfiets met meerdere versnellingen en goede, lichte voorvering.
Natuurlijk zijn alle modellen voorzien van een licht aluminium frame. Daarmee fietst u lekker snel en licht. En het maakt de fiets ook nog eens gemakkelijk mee te nemen.

Extra lichte toerfietsen
Een fiets die lekker licht en soepel fietst; dat is wat u graag wilt als u er met de fiets op uit trekt. Dankzij het lichte gewicht zijn de Lite toerfietsen van Gazelle ideaal voor fietstochten.
Ook neemt u deze fietsen eenvoudig mee achter op de fietsendrager van uw auto. En de speciale voorvering en de hoogwaardige schakelcomponenten geven u ook op langere fietstochten maximaal comfort.

Zoeken

Openingstijden

Zondag gesloten
Maandag 8:00 - 18:00
Dinsdag gesloten
Woensdag    8:00 - 18:00
Donderdag
 
8:00 - 18:00
19:00 - 21:00
Vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag 8:30 - 17:00

We zijn gesloten tussen 12:00-13:00 

Facebook